Politica de confidențialitate

Cine suntem

Această politică de confidențialitate se referă la site-ul motiveromanesti.ro, deținut de Asociația Culturală Citatepedia, un ONG românesc.

Ce date personale păstrăm

Comentarii

Când participi la comentarii pe acest site, păstrăm în baza de date ce ai scris în formularul pentru comentarii, iar pentru protecția împotriva spam-ului detectăm adresa IP și identificatorul browser-ului. Dacă folosești serviciul Gravatar, imaginea ta de profil poate apărea lângă comentariul corespunzător.

Dacă scrii comentarii pe pagina de Facebook a acestui site, pot apărea și la rubrica de comentarii corespunzătoare de pe acest site.

Formularul de contact

Când ne trimiți un mesaj prin formularul de contact, păstrăm în baza de date ce ai scris în formular, iar pentru protecția împotriva spam-ului detectăm adresa IP și identificatorul browser-ului.

Cookies

Dacă ai cont pe acest site și te autentifici, vom seta câteva cookies în browser-ul tău, pentru a te putea păstra autentificat. Acestea sunt șterse dacă te dezautentifici.

Date statistice

Folosim serviciul Google Analytics pentru analize statistice referitoare la utilizarea acestui site. Informațiile colectate de acest serviciu sunt anonime.

Ce drepturi ai referitor la datele tale

Dacă ai cont pe acest site sau dacă ai scris comentarii pe acest site, poți solicita un fișier cu toate informațiile pe care le-am păstrat referitor la tine. Poți solicita și să eliminăm toate informațiile pe care le avem referitor la tine, exceptând eventuale informații pe care legislația ne obligă să le păstrăm.

Unde trimitem informații

Putem trimite informații precum adresa IP și identificatorul browser-ului către servicii anti-spam și de statistici.